Wilt u een uniek designobject laten maken? Extra opvallen of op unieke wijze 
uw product of merk promoten? Wij denken graag met u mee!

Let's build big idea's.

Shapeworks3D is gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de productie van 3D objecten. Deze objecten vinden toepassingen bij onder andere kunstenaars met creatieve ideeën, designers en bedrijven in de vorm van prototypes, reclamebureaus met interactieve 3D reclame-uitingen en technische partners voor mallen en reproducties.

Ons verhaal

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. Het verhaal van Shapeworks3D is alles behalve gewoontjes! Er is altijd één constante factor: de enorme drive om beter te worden in ons vak en een merk te bouwen waar je in deze branche niet omheen komt. De passie om nieuwe dingen te leren zullen we hier nooit kwijtraken, want van elke nieuwe uitdaging leren we weer bij!

Ieder project vereist een andere werkwijze met creatieve oplossingen. Afhankelijk van het doel en de gewenste uitstraling van jouw object of reclame-uiting, kan door middel van deskundig advies een unieke resultaat worden behaald. Op deze manier ontdekken wij onszelf steeds opnieuw, blijft ons werk zeer gevarieerd en krijgt u het hoogst haalbare resultaat.Wij zijn onder andere te vinden op:

 Linkedin via : www.linkedin.com/company/shapeworks3d/
Places via : www.places.nl/bedrijf/overzicht/2689055/