reclameobjecten-voor-op-beurs

Wij ontwerpen en produceren 3D objecten voor diverse doeleinden en zijn gek op nieuwe ideeën. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe creatieve samenwerkingen met reclame bureaus, festivals en ontwerpers.

Piepschuim logo

Een uniek 3D logo aan de muur? Onze 3D letters en teksten worden gemaakt  uit piepschuim. Dit is licht van gewicht, recyclebaar en voordelig. Toegepast op evenementen, beurzen, foodtrucks en winkels.

letters-en-logo's-voor-aan-de-muur
blow-ups-laten-maken

Blowups en Displays

Een blowup van jouw product? Wij kunnen ieder product uitvergroten tot een XXL exemplaar. Dit zorgt voor de ultieme merkactivatie waar klanten niet omheen kunnen. Toegepast op beurzen, evenementen of festivals.

Mascottes

Shapeworks3D is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte mascottes. Vanaf de eerste schets vertalen creëren wij unieke 3D karakters. Een perfecte totaaloplossing van A tot Z!

mascotte-voor-mijn-bedrijf

Retail Objecten

Een opvallende etalage is een belangrijke manier om winkelend publiek te trekken en een hoge attentiewaarde te creëren. Steeds vaker wordt de keus gemaakt voor het toepassen van unieke etalageobjecten. 

3d-reclameobjecten-laten-maken

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw 3D realisatie?
Wij denken graag met u mee en geven advies op maat!

Wist u dat: wij ook autodakreclame en 
displays maken?