Uitgelicht: Marveld Recreatie Characters

Nieuw in 2020: Outdoor reclame

Om onze klanten breed te kunnen voorzien van hun reclamebehoeftes leveren wij vanaf nu ook verschillende soorten outdoorreclame. Hieronder vallen; freesletters, snijletters en lichtreclame. Deze worden geheel op maat geleverd en indien gewenst gemonteerd op locatie.

doos-letters-voor-aan-de-muur
piepschuim-letters-voor-aan-de-muur

Nieuw in 2020: Themaborden

Themaborden in recreatieparken worden veelvuldig toegepast om een bepaalde sfeer te creƫren. Wij bedenken en ontwerpen graag mee binnen de thematisering van uw pretpark en blijven vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke productie betrokken bij het proces.

Een creatief netwerk maakt het mogelijk om ook voor unieke maatwerk oplossingen altijd een passende medewerker te vinden die over de juiste kwaliteiten beschikt. Zo maken wij onder andere muurschilderingen, decoratieve elementen en vrije sculpturen.

water-speel-element-voor-pretpark

Uitgelicht: Duinrell Tiki Totems

Nieuw in 2020 : 3D Ontwerp

De mogelijkheid om zelf 3D ontwerpen te maken en produceren zorgt voor talloze nieuwe mogelijkheden. De objecten worden in beperkte oplage gemaakt en geven sfeer en herkenbaarheid aan bijvoorbeeld; hotels, restaurants, sportclubs, winkels, bedrijven en de openbare ruimte. 

Eerste project 2019 

Voor BAS Trucks in Veghel mochten wij een bijzondere mascotte maken. De mascotte krijgt een mooi plekje op het hoofdkantoor en wordt een echte eyecatcher bij binnenkomst!

Uitgelicht: BAS Trucks Mascotte

thematisering-kunstobjecten-pretparken
spuiten-kunstobjecten