Nieuw in 2021: 3D Printservice!

Voor alle kunstenaars en designers biedt Shapeworks3D een uniek printservice. Wij kunnen naast het ontwerpen nu ook het gehele printproces aanbieden. Dit doen wij met behulp van diverse printtechnieken waaronder FDM en SLA, om zowel zeer grote als zeer nauwkeurige objecten te kunnen printen.

Van digitaal model tot tastbaar eindproduct!

Daft punk 3d object printen
3d object laten printen

Uitgelicht: Marveld Recreatie Characters

mascotte polyestesr 3d ontwerp
marveld recreatie mascotte polyester
marveld recreatie mascottes
marvel recreatie mascotte teun

Nieuw in 2020: Signing

Om onze klanten breed te kunnen voorzien van hun reclamebehoeftes leveren wij vanaf nu ook verschillende soorten outdoorreclame. Hieronder vallen; freesletters, snijletters en lichtreclame. Deze worden geheel op maat geleverd en indien gewenst gemonteerd op locatie.

doos-letters-voor-aan-de-muur
piepschuim-letters-voor-aan-de-muur

Nieuw in 2020: Themaborden

Themaborden in recreatieparken worden veelvuldig toegepast om een bepaalde sfeer te creƫren. Wij bedenken en ontwerpen graag mee binnen de thematisering van uw pretpark en blijven vanaf de eerste schets tot de uiteindelijke productie betrokken bij het proces.

Een creatief netwerk maakt het mogelijk om ook voor unieke maatwerk oplossingen altijd een passende medewerker te vinden die over de juiste kwaliteiten beschikt. Zo maken wij onder andere muurschilderingen, decoratieve elementen en vrije sculpturen.

water-speel-element-voor-pretpark

Uitgelicht: Duinrell Tiki Totems

Nieuw in 2020 : 3D ontwerpservice

De mogelijkheid om zelf 3D ontwerpen te maken en produceren zorgt voor talloze nieuwe mogelijkheden. De objecten worden in beperkte oplage gemaakt en geven sfeer en herkenbaarheid aan bijvoorbeeld; hotels, restaurants, sportclubs, winkels, bedrijven en de openbare ruimte. 

Kick Off 2019 : Eerste project! 

Voor BAS Trucks in Veghel mochten wij een bijzondere mascotte maken. De mascotte krijgt een mooi plekje op het hoofdkantoor en wordt een echte eyecatcher bij binnenkomst!

Uitgelicht: BAS Trucks Mascotte

thematisering-kunstobjecten-pretparken
spuiten-kunstobjecten