Als creatief productiebedrijf zijn wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D technieken en verschillende productiemethodes. Mocht u specifieke vragen hebben voor uw project, helpen wij u graag op weg!

Onze productiemethodes:

CNC Frezen

Door een roterende frees te bewegen over een schuimmateriaal wordt de overtollige massa die niet in het digitale model wordt weergegeven verwijdert. Op deze manier kunnen er nauwkeurige vormen worden gemaakt voor kunstwerken en designobjecten.

Contoursnijden

Polystyreen, EPS, tempex, oftewel piepschuim, is zeer geschikt om vormen of letters uit te snijden. Deze vormen of letters kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als verpakkingsmateriaal of winkeldecoratie. 

XXL 3D Printen

Een 3D print vormt door middel van verschillende lagen, die zich boven elkaar opbouwen, een exacte vorm naar aanleiding van een digitaal model. Deze methode is zeer geschikt voor rapid prototyping.

Laseren

Door middel van een laserstraal en aan de hand van een digitale werktekening, worden er vormen gesneden uit verschillende soorten plaatmateriaal. Denk hierbij aan verschillende soorten kunststoffen, rvs, staal en zelfs hout.