Insane pools: Exclusieve thematisering voor uw zwembad nu in Nederland

Exclusief - Duurzaam - Sfeervol

Vind u uw bestaande jacuzzi of zwembad 
een beetje saai? Voeg sfeer toe!

Op dit moment krijgen wij steeds meer aanvragen met betrekking tot het thematiseren van zwembaden. Ook deze projecten pakken wij graag met twee handen tegelijk aan.

Een Insane Pool is een exclusief zwembadparadijs met een exotisch tintje, voor in uw eigen tuin! Het fenomeen is overgewaaid uit Amerika en vernoemd naar een gelijknamig tv-programma. 

Wat wij u bieden:

Volledige 3D impressie.

Digitale technieken maken het makkelijk om u een compleet beeld te geven van uw project. Aan de hand van uw ideeën realiseren wij een compleet 3D model die wij als uitgangspunt gebruiken voor het echte werk!

Op maat gemaakt!

U kunt het zo gek niet bedenken of het is te maken! Met behulp van schuimmodellen maken wij de meest creatieve vrije vormen. Deze kunnen later worden behandel met een harde buitenlaag van polyester.

Polyester als basis.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van polyester objecten. Polyester is licht van gewicht en kan in iedere vorm worden gemaakt. Dit heeft als voordeel dat wij al uw ideeën kunnen realiseren. 

Voor het maken van een Insane pool op maat 
hanteren wij de volgende vier stappen:

Rotspartijen, watervallen en bruggen.

Aan de hand van uw specifieke wensen kunnen wij een voorstel maken voor uw nieuwe zwemparadijs. Heeft u al een jacuzzi of een zwembad maar bent u toe aan iets nieuws? Dan kunnen wij deze natuurlijk ook voor u thematiseren.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw Insane Pool?
Neem dan contact op via onderstaand formulier.